[vc_column width=”1/3″ el_position=”first”] [vc_single_image image=”715″ img_size=”large” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_single_image image=”716″ img_size=”large” width=”1/1″ el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column_text width=”2/3″ el_position=”last”]

Viatjar a Sri Lanka, un dels destins més excepcionals i més desconeguts del planeta. Un petit país on trobar paisatges increíbles, una cultura mil·lenària i experiències úniques.

Expliquen els peregrins que els dies de lluna plena un aura de llum cobreix, com si fos una capa d’estels, la Dagoba de Somawathiya a la jungla de Polonnaruwa i que un elefant blanc, símbol de fertilitat i conèixament, apareix del no res, s’endinsa al seu interior per a tornar a sortir al final de l’ofrenda, perdent-se en un univers desconegut.

Maya, miratge per l’hinduisme, i Aliya, elefant en singalès, dona nom aMayaliya, un grup que neix d’una visió i de l’experiència que atorguen els anys i l’origen.Mayaliya és un grup expert en Sri Lanka, un pont entre cultures, un dinamitzador de potencials i l’accés a diversos camps d’acció: turisme, negocis, estudis, solidaritat…

Mayaliya, un grup format per persones de Barcelona i Sri Lanka, et convida a descobrir aquest petit gran país, sentir l’espiritualitat dels seus temples, respirar entre les seves plantacions de te, banyar-te a les seves aigües tropicals o compartir la màgia de les festivitats de la lluna plena amb lapoblació local. Mayaliya t’ofereix tours a Sri Lanka, amb itineraris, experiències i pressupostos a la teva mida.

A Mayaliya també volem posar al vostre servei els nostres contactes i la nostra experiència en el país a través de la nostra consultoria, mitjançant la qual podreu contractar els nostes serveis logístics, organitzatius i de gestió. Us facilitarem la vostra tasca i estada, convertint-nos en el vostre suport i punt de referència i contacte per qualsevol consulta, problema o tasca especialitzada que tingueu.

A més cada cop que contracteu un tour o servei amb Mayaliya, estareu ajudant directament al desenvolupament econòmic i, sobretot, humà de Sri Lanka, un país llargament castigat, aportant el nostre gra de sorra mitjançant Mayaliya Associació.

[/vc_column_text]