[vc_column_text width=”2/3″ el_position=”first”]

Mayaliya dóna nom a un grup format per persones de diverses procedències, formacions i experiències. La barreja d’orient i occident i el nostre profund coneixement de les àrees, tant geogràfiques com sectors professionals, que abasten des de la seguretat a la logística, passant per la gestió, l’humanitarisme i la cultura entre altres, atorguen al nostre capital humà la confiança en l’exercici de les seves tasques i el seusavoir-faire.

  • Pilar és de Barcelona i des de 1994 viu a cavall entre Barcelona i Sri Lanka. Ella és la nostra experta en viatges, qui amalgama orient i occident i la persona responsable de l’associació. Pilar confereix proximitat, fusió, honestadat i conciència social a Mayaliya.

  • Shanta és de Warakapola, Sri Lanka, on resideix. Per el seu lògic coneixament del país, per la seva empatia i el seu know-how professional en el camp de la logística, la defensa i el trasport, és el nostre expert sobre el terreny i un acompanyant singular i d’excepció. Shanta aporta generositat, flexibilitat, confiança i naturalitat a Mayaliya.

  • Christopher, d’ascendència india per una part i catalana per l’altra, és el nostre expert en imatge i comunicació, un dissenyador d’excepció i profund coneixador del món de l’animació, el cinema i les tendències tecnològiques actuals. Pare del nostre logo i imatge pública corporativa, Chris és qui injecta, amb paciencia i optimismo, modernitat, visió, entusiasme i estilisme a Mayaliya.

A més, a Mayaliya treballem amb un fidel i ampli ventall de col·laboradors, que cobreixen diferents àrees d’activitat, donant així resposta a les nostres necessitats i a les dels nostres clients.

Som un grup innovador, positiu i accessible, coneixedor de les tendències d’avui sense oblidar les ensenyances d’ahir. I sobretot som persones respectuoses i tolerants guiades per la ferma creença en el què fem i oferim.

Com a empresa Mayaliya és membre de laEuropean Chamber of Commerce a Sri Lanka, membre de Club Casa Asia i del Club Cambra de Comerç de Barcelona i treballa en estreta col·laboració amb organismes estatals, cercles de negocis i culturals, tals com per exemple AsiaRed, Casa Asia, etc…

Si us cal fer alguna consulta, info@mayaliya.es.

[/vc_column_text] [vc_column width=”1/3″ el_position=”last”] [vc_single_image image=”1464″ img_size=”large” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_single_image image=”1465″ img_size=”large” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_single_image image=”1463″ img_size=”large” width=”1/1″ el_position=”first last”] [/vc_column]