[vc_column_text width=”2/3″ el_position=”first”]

Vine a fer un tast del paradís: Sri Lanka és el país del coco, del te, de l’arròs, del curry i d’altres mil i una espècies.

Des de terres de cultiu i arrosars a plantacions de te, passant per jardins d’espècies i fruites tropicals, cocoters, i platges on els pescadors exposen la pesca del dia, Sri Lanka és un món de gustos, textures i colors.

Si vols conèixer com es cultiva l’arròs, es processa el te o s’asseca el peix, vine a Sri Lanka.

Vina a descobrir menjars exòtics i diferents, visitant restaurants grans i petits tot amenitzat-ho amb petites pinzellades de cultura i tallers on, si vols, podràs aprendre a rememorar un cop a casa teva el tast del paradís cuinant des d’Indi Apa o String Hoppers (tiretes fines de massa de farina d’arròs al vapor que s’acostumen a barrejar amb verdures i altres ingredients) a Kottu (fet d’un tipus de pa anomenat Godamba Roti, amb verdures, ou o carn i espècies vàries. Un kottu calent es consumeix generalment per sopar. És tradicional fer el kottu en una planxa de ferro roent, on la massa, un cop feta, es trosseja i barreja utilitzant dues làmines de metall. Aquest xoc de metall contra metall crea un so molt distintiu).

Nosaltres posem els ingredients al teu abast perquè gaudeixis del bò i millor de la cuina autòctona. A Sri Lanka menjaràs diferent, menjaràs bé, menjaràs sà.

Contacta’ns i junt amb tu dissenyarem un inoblidable i exclusiu tour o excursió a mida.

[/vc_column_text] [vc_column width=”1/3″ el_position=”last”] [vc_single_image image=”657″ img_size=”large” width=”1/1″ el_position=”first last”] [/vc_column]